mandag 22. november 2010

Vinnerlykke!

Jeg vant i mamalaga sin give-away! Hun er kjempeflink både på symaskinen og med strikkepinnene! Så forventningene mine var ganske høye - premien min så veldig fin ut på bildene på bloggen hennes. Og gjett om den levde opp til forventningene! Forstår ikke helt at det er mulig å sy så jevnt og pent jeg. Så hva vant jeg? Jo dette dumpet ned i postkassen:
Selve strikketøysmappen er jo kjempefin i seg selv, og så kjekk og praktisk! Men flaksen stoppet ikke der. For i tillegg til den lå jo pinneetuiet oppi. Også veldig praktisk - perfekt størrelse til å ha med på tur! Man kan da ikke ha med seg kun ett sett pinner eller ett prosjekt? Nei, og da trenger man jo noe å legge pinnene i.
Men i stedet for silkepapir til fyll hadde Mamalaga puttet oppi et koselig kort, nesten fire nøster garn og en oppskrift! Så morsomt! Jeg er skikkelig spent på hvordan .... blir når den er ferdig strikket! Jeg har bestemt meg for kun å skumme oppskriften for så å strikke den slik det står. Normalt leser jeg hele oppskriften nøye på forhånd og ser på bilder på Ravelry hvordan plagget kan komme til å se ut. Men denne gangen som jeg ikke har valgt ut oppskriften selv, skal det jaggu bli en skikkelig overraskelse. Må bare gjøre unna et par andre påbegynte prosjekter, så er jeg i gang, gleder meg!
Garnet var Nagano fra Gjestal, det har jeg heller ikke prøvd før:)
Strikketøysmappen har allerede vært i bruk siden fredag. Den var nemlig med på besøkstur til hjembyen. Jeg har ikke pakket ut av den, har bestemt meg for at den skal brukes til oppbevaring av strikketøy hjemme og! Kjekt det, for jeg strikker jo på t-banen flere dager i uka.

Så tusen, tusen takk til Mamalaga! Du er så snill og flink!


Og vet dere hva? Jo jeg har nemlig vunnet trøstepremie i mamsemums sin give-away i hennes tøybleieblogg óg! Er det mulig å være så heldig? Blir spennende å se hva som dumper ned i postkassa! :D

Tror nesten jeg må kjøpe et flakslodd nå:p

3 kommentarer:

 1. Så heldig du har vært !! Mapppen var kjempefin og med alt det oppi i tillegg !! Det må man kalle vinnerlykke ja . Kanskje lurt å kjøpe seg en lottokupong eller to , hihihi.
  Takk for at du er med på gi vekken i bloggen min :)
  Ønsker deg en flott uke !!

  SvarSlett
 2. Bare hyggelig!
  Moro å kunne glede noen :)

  SvarSlett
 3. Så koselig at du vil delta på konkurransen min, ønsker deg en fin dag videre :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en liten kommentar!