onsdag 17. februar 2016

Lettstrikkede kluter

Denne oppskriften gir kluter som trives godt som kjøkkenkluter, men kan like gjerne brukes som vaskeklut til egenpleie på badet.


Pinne: 3.5

Garnforslag:
Jeg har brukt Drops Paris. Det gir kluter som holder godt og suger godt med vann. Alt av bomullsgarn kan brukes, ikke mercerisert – det suger dårligere.

Garnforbruk: ca 20 g pr klut. Avhenger av garntype og strikkefasthet.

Mønster:
Fra rettsiden: strikk rett
Fra vrangsiden: strikk *1 vrang, 2 rett*

Legg opp 27 masker på pinne 3,5.
Strikk 8 pinner rett.
(fra vranga): Strikk 4 masker rett, deretter mønster som nevnt over *1 vrang 2 rett*. Repeter fra * til *. Avslutt med 4 rett.
Neste pinne strikkes rett.
Gjenta disse to pinnene én gang til, før du strikker tre pinner rett.

Begynn deretter på nytt med 1 p mønster fra vranga, og en rett fra rettsiden x 2.

Strikk seks mønsterrapporter, eller så lang du ønsker kluten

Avslutt med 7 pinner rett. Fell av på den 8..1 kommentar:

  1. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte denne flotte kasteren på hans Email = doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en liten kommentar!