søndag 21. oktober 2012

Prinser og prinsesser

Det var en gang en liten prins som ønsket seg en krone. Han fikk velge bunnfarge. Blå. Han fikk velge kantfarge. Hvit nederst, og rosa øverst. Så levde prinsen lykkelig en ukes tid med sin nye krone. Før han kom på at mamma'n hadde glemt å pynte den. Krise! Problemet ble raskt løst med rød og grå tråd. 
Prinsessen måtte selvsagt få en krone hun og. Prinsessen måtte selvsagt få velge farge hun og. Beklagligvis hadde ikke moren-som-har-og-vet-alt nok garn i den fargen. To forskjellige nyanser av lilla ble godtatt av prinsessen. Pynten, den skulle være rosa. Søskenparet Prins og Prinsesse har i dag vært i bursdag til sin noe eldre kusine. Jeg er noe usikker på når barn slutter å like kroner, så her ble det et pannebånd. Fritt strikket etter ca-passe-metoden. La opp 16 m på pinne 5. Tre tråder babyull. 


Blomsten har jeg funnet oppskrift på i boken "100 blomster; strikking og hekling", sommerfuglen i boken "75 fugler, sommerfugler og små dyr". Kjekke bøker å ha liggende.


Mamma har sin måte å bruke garn på. Prinsessen har sin måte å bruke garn på. Det grå hun har lagt på en plastasjett og stukket en gaffel i er altså et nøste Tove fra Sandnes.


Mønster krone
Garn blå krone: Viking babyull
Garn lilla krone: Samdens Fritidsgarn
Garn grått pannebånd: Gjestal babyull
Garnmengde lilla krone: 39g

1 kommentar:

Takk for at du legger igjen en liten kommentar!