torsdag 16. februar 2012

Storebror til Marius og søskenkjærlighet


Lillesøster fikk Mariusgenser før jul. Selvsagt ble det en på storebror og! 

To ganger har jeg forsøkt å ta bilder av genseren til storebror i ok lys. Ingen av gangene har jeg lyktes. Men se hva jeg fikk tatt i går. Mulig jeg er litt subjektiv her med tanke på at det er mine barn - men det er da et koselig bilde, hva? 


Genseren er strikket i forskjellige str. Lengden tilsvarer str. 6 år, mens bredden tilsvarer 4 år. Jeg synes oppskriftene til Sandnes er litt brede, noe som gir unødvendig mye klumpete genser under utedressen. Av samme grunn har jeg valgt modellen med rund sal kontra den klassiske som jeg i grunn synes er finere. Genseren ser ut til å være vid nok til at den passer 2-3 sesonger. Gutten inni er en langt over gjennomsnittet lang 3,5åring. 

Hey - nå la jeg merke til at på bildet skimtes jo en ublogget raggsokk! Det kommer, det kommer. Må bare strikke noen flere par først. Et enslig par får ikke et eget innlegg. 



Må si meg godt fornøyd med fargesammensetningen. Underveis angret jeg stort på at jeg ikke strikket den i de mer populære fargene blått, hvitt og rødt. Det er jo så nydelig sammen! Men så er det nå slik at det som er populært, kan bli for populært. Intet mindre enn fire andre har Mariusgenser i klassiske farger liggende i bhg. Vi slipper å ta feil!

Mønster: Mariusgenser med rund sal, Sandnes nr. 0913
Garn: Drops Lima
Garnmengde: 380g
Pinne nr: 3,5 og 4
Str. 4-6?



4 kommentarer:

 1. Kjempefin Mariusgenser! Jeg likte fargene dine veldig godt, synes det ble veldig fint:)

  SvarSlett
 2. Fin fin fin! Blir så glad av å se MArius! :)

  SvarSlett
 3. herlige "mariuser" og for et bilde:) minner taes vare på når du fanger slike øyblikk:)

  SvarSlett
 4. Flott genser! Hadde den vært i originalfargene hadde jeg ikke syntes den var fin ;)

  Kjedelig med klipping i strikket tøy, men bra du fikk reparert det!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en liten kommentar!