fredag 24. februar 2012

Når man feiler...

Må man rekke opp.

Jeg hadde vel mine mistanker underveis, men da genseren endelig var ferdig i går og sønnen kunne prøve den fikk jeg det bekreftet. Skulderpartiet ble mange, mange centimeter for vidt. Såpass at han gikk og dyttet den inn under haka. Jaja, denne genseren blir kul når den er ferdig! Og heldigvis har jeg strikker den såpass stor at det ikke er et problem at vinter er byttet ut med vår (hvorfor kommer våren på denne strikkende ullfantasten som julekvelden på kjerringa?)

6 kommentarer:

 1. Kjedelig med oppdekning, jeg er ikke alltid så flink til det. I steden ender prosjektene i "ferdig-men-ikke-helt-perfekt-kurven..

  Men dette prosjektet ser jammen veldig spennende ut, gleder meg til å se det ferdig!

  SvarSlett
 2. Huff så kjedelig det er når resultatet ikke blir helt som det skulle. Synes genseren ser veldig fin ut, så jeg ser virkelig frem til å få se den ferdig. En veldig fin blogg du har:)

  SvarSlett
 3. Den kommer til å bli bra! Bilene i Kauni (ser ut som Kauni?) blri knallstilige!

  SvarSlett
 4. Så kjedelig. Heldigvis kommer det en ny vinter etter denne, får håpe den er stor nok til det. Ser ut til å bli en knalltøff genser

  SvarSlett
 5. Genseren ser jo flott ut da, og heldigvis angrer ein sjelden at ein tok seg bryet med å rekkja opp, sjølv om det er keisamt der og då. Lukke til med prosjektet videre!

  SvarSlett
 6. Alltid kjedelig å rekke opp, men når det er gjort er man fornøyd. Den genseren så lekker ut :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en liten kommentar!