torsdag 10. mars 2011

Yups, mer ribb

Denne gangen en ribbestrikket genser til datter'n. Dessverre har vi bestemt oss for å droppe bilder av barnas ansikter på nett. Så man får nøye seg med å beskue det fine bakhode og øret. (Ja, jeg som mamman synes selv det er nyyydelig!)


Jeg har lenge planlagt denne genseren. Fundert over hvilken fargesammensetning jeg hadde mest lyst til å strikke den i. Jeg ble tidlig enig med meg selv om at det skulle være lilla, lilla og grå. Hvor er det grå? Eh, altså, sliter man med å bestemme seg, så sliter man. Det ble visst hvit. *ler av seg selv*. Nå som den er ferdig må jeg faktisk si at jeg er fornøyd. Det hadde jeg nok vært om stripene var annerledes og - det er jo så utrolig mange måter å sette sammen farger på! Og så morsomt det er!

Jeg valgte å strikke kroppen to striper - dvs ca to cm - lengre enn ermene. To grunner - våre barn har lang rygg, og jeg liker at gensere er gode og lange. Ingen kalde mager her!

Mønster: Nøstebarns Ribbestrikket genser i totråds-garn
Garn: Gjestal babyull
Garnmengde:107 g
Pinne nr: 3
Str: 1 år

2 kommentarer:

  1. Den var kjempe fin altså! Menne sånn helt ærlig, er det noe jeg kunne brynt meg på? Vanskelighetsgraden på den er sånn ca? På en skala fra 1 - 10?

    SvarSlett
  2. Den der får du til! Økning under armen, så felling fra ermene strikkes med og opp til halsen. Ikke mer komplisert enn buksa du akkurat har strikket:)
    Lover å hjelpe deg:)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en liten kommentar!